Pages

Followers

Friday, June 15, 2012

TV3 Suku Memartabatkan Yahudi Freemason




Pagi ni aku tgh duduk bersantai di rumah sambil bersiap2 untuk keluar, dlm duk layan adek Nuha aku tengok cite TV3, jam 1 tgh hari, pada 16-June 2012, cite ni utk tontonan kanak2 (The Kids TV Movie Magic) Cite ni mengisahkan tentang 3 beradik yg kematian parent dia, tp ape yg aku agak confius kerana  ia memaparkan sebuah kanta, pintu, ukiran kerusi dan macam2 lg yg berbentuk mata satu, matahari, ular dan juga pyramid, boleh dikatakan dlm keseluruhan cite tu mesti dia nk Highlight-kan mata 1 dan pada akhir cite dia tunjolkan muke syaitan plak, ape motif cite ni sebenarnya..? dan persolannye kenapa cite ni boleh plak lulus penapisan untuk tontonan umum... ? ape yg aku nampak paling ketara ialah Ke-BODOH-an Menteri penyiaran dan juga konco2 Bangang yg jadi anging Freemason.



Inilah jadinya klu dapat Menteri yg xde agama or dgn kate lain JAHIL pada hukum hakam. klu kita cakap lelebih nnt adela yg akan komen "ala bukan ape pun da dia nk buat bentuk mate 1, dan kebetulan plak rumah diorang tu bentuk Pyramid, ape yg nk di isukan-nya, bukan dia ajak org anut freemason ke ape.." Org camnila yg aku kate bangang, ade otak tp bodoh + bangang + jahil + hati hitam legam sebab da lama bergelumangan dgn syaitan dan najis maksiat. sebab tu isu2 agama yg camtu diorang xde sensitiviti, klu ceramah agama yg nk di keluarkan bukan main tapis sampai berjuta2 kali kononnye takut fakta yg di keluarkan menyesatkan or mengelirukan rakyat... Inilah manusia celaka yg sentiasa menyusahkan jalan utk kembali kepada tuhan dan membuka seluas2 jalan utk ke arah Syaitan.... wa'iyazubillah himinzalik...  semoga aku dan seluruh keturunanku di jauhkan dr tergolong dlm golongan manusia yg mendapat laknat & bala Allah...  






Knp perlu ade animate bermata satu yg mengagungkan Dajjal sebagai pemujaan. Ingatlah kepada amaran Nabi Muhammad SAW tentang bala bencana yg di bawa oleh Dajjal dan pengikutnya di akhir zaman, sesungguhnya ia adalah peringatan yg benar lg nyata... !!

Tajuk cite tu adalah "Lemony Snickets A Series of Unfortunate Events" sile tonton dan nilailah sendiri.. aku bimbang anak2 dan keturunanku pada mase akan dtg akan mengagungkan Freemason dan menganggapnye sebahagian drpd perkara biasa yg tiada ape2. Nauzibillah. Bukalah mata, bukalah hati pandanglah dgn pandangan agama. sesungguhnya Dajjal & syaitan itu adalah sejahat2 makhluk yg sentiasa berusaha utk menyesatkan Ummat Muhammad SAW di akhir zaman ini.


Mood sngt marah kepada pihak yg bertanggugjawab merosakkan akidah bangsaku...