Khamis, 14 Disember 2017

Bercuti Ke Krabi :: Barracudas @ Koh Phi-Phi Island


Dah lama entry ni terperuk dalam draf, gambar semua dah upload cume cerita sampai ke sudah aku tak tulis. Memandangkan entry ni dah bertahun2 banyak jalan cerita yang aku dah lupa. Jadi biarlah gambar saja yang bercerita. Trip ke Koh Phi-Phi ni kami ambik dengan agent Barracuddas.

So far service diorang ni bagus. memang agent ni agak famous di sana. So tidak menghampakan.



Dah kepenatan setelah snokel kt laut tadi. aku lepak atas boat je. cume 2 beranak ni je yang terjun tengok ikan. 











Inilah speedboat yang kitorang naik. Kalau nak naik long boat pun boleh jugak, murah sikit je dari speedboat & ia agak slow... relex & steady xdelah melompat2 sangat.