Rabu, 21 Ogos 2013

Terkenang Semasa Dulu !

Tet..Tet.. masuk mesej kt whatsapp pagi-pagi buta, tengok ade Video Lagu "Hatiku Rindu" R Azmi. Mula2 cam malas nk bukak, tengok cover video cam xbest. Tp bukakla jugak sebab yang hantar Video tu my beloved hubby.
 
Bile dah dengar lagu-nya tetiba hati meruntum rindu. Terus teringat masa2 dulu, zaman kanak2 riang. Lagu ni betul2 membuat hatiku terpikat pada seni bahasa & juga music nya. X-sangka Abi tetiba dtg mood jiwang di pagi hari. Ehehehe rindu ke Yg..? Baru je sehari kt Kuching tu dah merasa rindu ea.. ehehe .. Jomlah kita layan lagu lama yang begitu indah ni. Opah pun suke lagu ni. Katanya arwah nenek aku dulu pun suke nyanyi lagu ni, slalu dengar kt radio. Mmg legend rupenya lagu R Azmi ni, nk cari CD la sekeping nnt. Aku mmg suka layan lagu2 lama ni. Jiwa seni lah katekan.. hehehhe..
 
 
 
 
Sepanjang dalam kereta nk ke opis aku duk ulang2 lagu ni je... sambil duk mengelamun melayan perasaan sendiri. Setiap perkara yg telah berlalu itu tidak akan kembali lagi...