Ahad, 20 Disember 2015

Episod 2 : Aidiladha - Hello Kitty Town

Dah lama sangat entry ni terbengkalai, banyak betul perkara yg membuatkan aku xsempat-sempat nk hapdet segala cerita yang dah bersusun-susun. So aku habiskan entry bercuti ke Johor ni la dulu yea.


No bilik kami di Pulai Spring

Haritu kitorang menginap di Pulai Spring Resort selama 2 malam. Kami menghabiskan cuti 3d2n di JB dengan mengunjungi Hello Kitty Town. ALHAMDULILLAH mmg menarik tempat tu untuk kanak2. Nuha Safiya adalah manusia paling excited dapat masuk kt situ. Macam2 ade, seharian kami habiskan masa di situ. Jap aku uploadkan beberapa gambar yg masih dalam simpanan.


Sekeping tiket kami dapat RM85/pax. Dah discount tu, klu tidak RM120/pax. Sebab ade card Petron so dapatla rebet skit. Okla dr xde.



Duk berjimba dalam kitty house.


Ade aktiviti bergambar bersama hello kitty & the geng. Beratur jugakla nk amik gambar tu. Layankan aje demi anakanda Nuha Safiya.



Ni aktiviti buat cookies. Lepas siap buat blh makan.. yumm...yumm...

Kami sampai kt Hello kitty town ni dlm kul 10am dan habis sekitar jam 5.30pm. Enjoy your day my dear doter. Hope U happy. Love u so much.