Khamis, 17 Oktober 2013

Bercuti Ke Krabi :: Snoukeling & Lunch @ 4 Island

 
Pulau Kecik di tengah2 laut

 
Bersebelahan je dengan Chicken Island

 
Suasana Dalam Boat

 
Chicken Island lg

 
Ikan belang kuning mmg banyak di laut Krabi ni...


 
Seronok tengok snourkeling, aku lepak dlm boat je, dah rasa loya nk muntah,
kepala pun dah pusing2..

 
Layan View jelaa
 
 
Langit dah gelap, harap2 x-hujan... klu tidak mau terumbang-ambing boat tu...
Mmg pengalaman ngeri... nauzubillah !!
 
 
Adik ngintai sape tu.. ?

 
Semangat waja main laut yea, xde muka penat langsung budak kecik ni...


 
Minum dulu

 
Rest kt Pulau ape entah, berhenti Lunch, Lappooorrrr !!
 
 
After makan main air lg...

 
Inilah Longtail Boat kitorang under Green Planet Tour

 
Abi adalah Best-frenz adik ever after...

 
Seronoknya budak comel ni main air dengan Abi yea. Ibu dah xlarat nk main air, lepak kt pasir jelaa sambil layan view tengah2 laut...

 
Pesisir pantai tempat kitorang makan, pakat2 duk kt atas pasir camtu laa, diorang edarkan dalam bekas plastic. Kitorang lepak atas towel, sib baik ade towel hotel... ehehehe...

 
Pulau2 kecik di Krabi


 
Nama ape entah pulau ni.. banyak sangat pulau.. sepanjang perjalanan mesti ada pulau kt tengah2 laut...