Isnin, 28 Mac 2016

Lepak @ ZAWARA Coffee Bangi

Lama dah tak lepak santai dengan hubby berdua-duan camni tanpa si kecik merengek kt sebelah nk itu ini, walaupun kt rumah tu mmgla selalu jek duk makan bersama, lepak tengok TV sama2, tapi sorang tergolek kt sofa sana, sorang terbaring kt sebelah sini sambil main hp & hapdet status whatsapp ... so bile lepak makan kt luar ni adela ruang sembang sikit2, than mood dia lain macam skit rasanya hihihihi... 


Masa kitorang lepak kt Zawara ni, my beloved Nuha follow Opah ke Kenduri kahwin di Selayang Baru. Dia kalau dah jumpe Opah mmg tak ingat Ibu & Abi dah. Entah ape yg dia suke sangat pun tak tau. So bile si kecik dah xde makanya kiotrang pun berpusing2la serata alam, dari Shah Alam sampai ke KL. OTW nak balik kajang ingat terus nk singgah rumah Opah amik Nuha, skali tengok jam masih awal lg. Klu balik rumah pun bukan ade ape2 so kitorang lepak la kt Zawara Coffee ni dulu, dah org kata best sgt lepak kt situ, kitorang sajela nk cube ape yg best sangat tu. 


So after dah habis di belasah segala makanan maka-nya inilah review kami pasal makanan kt sini ...so-so je... Dalam banyak2 menu kt sini, aku paling suke kek coklat dia yg berlapis-lapis tu. Agak lain dari yg lain, klu spaghetti Salmon tu biasa je, xde best mana. Churros  deep chocolate pun kitorang try, tp biasa je, xde gempak mana laa. Coffee Butterscotch boleh tahan. nak kasi berapa bintang yea 7/10 okla.


Review berkenaan harga pula, agak pricey, macam duk kt london gitu harganya.. huhuhu Hipster la sangat kan.Ala2 Cafe kt Paris gitu, itu yg harga lain macam tu. adeehh, ape2laa. nasib aku tak bayar pakai EURO currency je huhuhu.

Ok bye...