Selasa, 12 Julai 2011

Not Feeling Well :(

Hari ni badan xberapa sihat, dr semalam lg da rase semacam, selera nk makan pun xde sgt, makan xsampai separuh pun, selebihnya my hubby kene habiskan.. hmm... perut lapar tp masuk je makanan dlm mulut da xleh nk telan.. aarrgghh.. penatnyer camni..

Semalam mimpi pelik jugak, kul 3 pg terkejut, rase smcam je, padahal hubby ade je kt sebelah, tp entahlaa pelik benoor mimpi tu, berpeluh2 seluruh badan, mcm baru lepas buat senaman... aiisshhh mmg xleh nk lelap camni.. a'uzubillahimisnasyaitonirrojiim...

Bangun pagi badan rase letih yg amat, lepas solat subuh lelap balik, sedar2 dah kul 9 lebey.. bangun mandi2 n sarapan pagi.. da tgh hari skit ni badan rase ok skit, pening kepala pun da xde sngt.. rase lapar la plak, rs nk makan macam2.. jgn nnt da beli xleh nk makan sudah.. hmm.. payah tol camni.. barulah terase bertapa nikmatnya dapat makan sebelum ni, makan ape pun sedaapp aje.. Grrrr.... Lunch harini hubby belikan nasi lauk sayur bayam, ayam goreng & daging bakar, sedap jugak tp makan pun xhabis jugak.. ade lebey skit..

Nk tengok TV pun xde cite best sngt petang2 ni, layan Tonton online cite "Dewa Cintaku" jelaa banyak episod minggu lepas tertinggal sambil donlot lagu2 baru.. layanz je laa ape yg ade.. lambat plak terasa harini.. besenya aku rase cepat je mase berlalu..


Layan lagu Aizat..
Dengar lagu ni sangat membuatkan aku rindu pada Umi..
semoga Umi bahagia di sana..
klu Umi boleh dengar..
Aza rindu sngt pada Umi..


Petang ni ke pasar malam, beli Mee kari, nasi goreng, keropok goreng & DURIAN.... yummy sedaaappnye dapat makan duyan udang merah balik pulau.. lemak berkrim disukai ramai.. hmm harapnye ok la, jgn ade ape2 yg xsepatutnye dahla, makan sambil berkire2.. makan 4 ulas je, lepas hawa nk mamam duyan dr last week lg.. Alhamdulillah dapat makan jugak akhirnye... :))