Selasa, 4 Disember 2012

Musim Hujan & Demam !!

Hampir seminggu my beloved hubby demam kure, ehehe cian abi.. sampai menggigil-gigil dlm selimut. So masuk harini dah 2 hari my hubby xg kerje. Nasib baik ade org back up kt opis, klu x bertambah haru-birula kepala my hubby . Itupun dah xsabar dia nk masuk pejabat, dah macam cacing kepanasan, entah ape yg ade kt opis dia tu agaknya. adeehh dlm kepala tu asyik ingat kerje je, demam2 pun sempat lg pikir pasal kerje. Hmm nk kene investigate ni... sometime kene fikir jauh skit... safety 1st .. :)


Sepatutnya my hubby dah naik bas mlm ni, tp aku saje melengahkan masa dia td, ajak temankan aku g lowyat untuk repair my laptop, pastu ajak makan char kuew teow plak after isya'... dekat kul 10 baru dia call cari tiket, skali tiket dah habis... hikhikhikhik... Tarik muke ketat je dia coz xleh masuk kerje lg esok.. huhuhu ... aku ape lg, hanya ketawakan jelaa.. gelak tergolek belakang bantal bile dengar dia call kaunter tiket & org kaunter tu ckp tiket da full. Yang kelakar tu, dia masuk bilik n ckp plak kt aku "Yg tiket dah habislaa, aduuhhhh... camne blh habis tiket plak mlm selasa gini, bukannya mlm minggu, slalu ade je, mcm kene saboo (sabotaj) je ni.." Aku yg dari td dah pasang telinga buat2 terkejut, padahal dah tau dah, dah siap2 gelak tergolek pun.. hikhikhik... abg2...

So sambung main game baliklaa dia... esok pagi jela balik yea, ehehe  jgn marah nooo, skali skala menyakat.. :)