Sabtu, 15 Disember 2012

Opah Belikan Susu Baby Nuha ??


Alamak, ape dah jadi ni..? Last week Opah Nuha belikan susu untuk adik. Kes ni mmg tersangat memalukan aku... Adesss camne boleh sampai camni. Ape punye mak bapaklaa, susu anak pun xingat nk beli, siap makcik tolong belikan. Dahla org tu tolong jagakan, kekadang belikan baju aduyaaii.. Kasi duit bulanan pun xseberapa. Hmm.. 

Actually my  aunty dah inform aku last 2 week yg susu baby Nuha dah nk habis. Aku mmg dah ingat nk g belikan susu adik, tp itulaa .. aku ni pun bukan duk lenggang kangkung kt sini. Im working ok !! Sume benda aku nk kene ingat, nk kene buat, nk kene fikirkan.. blh mati cepat camni. Otak ade 1, kaki-tangan pun ade 2 je. Lg aku bukannya ade magic cam doremon. Klulah aku ade poket ajaib cam doremon tu kan bagus. xpayah susah. seluk aje.. bawak kuar.. 

Aku nk bayar duit susu Nuha tp my aunty xnk. Puas aku kasi, xnk jugak dia. Hmm dah org xnk bagus jugak, jimat duit aku huhuhu... Opah slalu kata Nuha ni nasib baik duk ngan Opah, ade jugak org nk amik berat, klu nk harapkan mak bapak langsung xamik pot katenya. Hmm xdapek den nk menjawabla bak yg tu. Tp yg pasti ibu xpernah abaikan adik ok. Jgn terpengaruh dgn kata2 Opah tu yea syg. Klu Opah nk racun pasal org lain its ok, but not about me yea. Hope u'll realize once u grow up dear. Muahaha syg anak ibu.