Sabtu, 15 Disember 2012

Hadiah Untuk Opah & Tokki

Jeng.. Jeng... Jeng.. Claim bulanan pun dah masyukk, ade lapang skitla poket aku ni, nk jalan2 pun cerah skit mata. hehehe.. Tp xdepe yg nk dihabiskan pun. Xde mood nk berbelanja lg dah. Banyak benda yg aku tengah pk skrg ni. Saving..saving..saving.. !!!



Atas menghargai segala jasa Opah & To'ki yg selalu amik berat & menjaga Baby Nuha macam cucu dia sendiri maka aku dgn seikhlas hati telah membeli sekeping Voucher Sri Ratu utk Opah dating ngan Tokki. Kebetulan td ade emel dari Groupon pasal promotion di Sri Ratu Restauran. So terfikirla nk kasi kt Opah. Hope Opah suke. Dlm islam pun diajarkan utk berbudi bahasa, dah org tu banyak membantu kite xkanla kite nk buat muke kayu je. That's Not Me...  Im not tat type "Muke Kayu"... Org berbudi kite berbahasa.

Promotion still on lg, kepada yg berminat boleh layari website ni : KLIK DI SINI