Ahad, 26 Januari 2014

Outstation Lagi

 
 
Walaupun dah selalu kene tinggal sebelum ni, tapi bila dah biasa duk dekat2 day & nite, even office hour pun lunch skali. Jadi rasa macam xbiasa la plak bila hubby xde lama-lama ni. sob-sob sedihnye... Selalu paling lama pun 3D2N je hubby outstation. Tp This time sampai 4D3N, aduyaiiii lamanya !!
 
Klu ikutkan hati nak aje aku amik cuti & follow hubby ke Labuan, memandangkan terlalu banyak kerja yg perlu di siapkan maka harapan tu terpaksa aku simpan jauh-jauh. Nampak-nya aku kene beli makanan utk lunch setiap pagi otw nk ke Opis. Time lunch dah xpayah kuar kemana-mana, lepak makan bekal je. Hmm Dah biasa hubby dtg jemput & makan sama-sama, so rasa macam janggal je nk kuar lepak lunch dgn org lain plak. Hmm cepatlah masa berlalu, supaya hubby cepat kembali Dcc.
 
Semoga hubby selamat pergi & pulang. Take Care Dear.. :.(