Isnin, 17 September 2012

DIGI Line Masuk Hari Ke-3 Tiada Service Lagi !!!

 
 
Uh ape kes ngan Line DIGI ni, menyakitkan hati betol laa.. da masuk hari ke 3 masih tiada service lg. gile ke ape diorang ni. beberapa harini semua bizness aku tergendala. Call In pun xboleh, Call out apetah lg.. I Hate Digi ever after. Sejak bertukar dari Celcom ke Digi mmg terasa sgt yg service DIGI ni tersangatlah Lembab + hampeh dan ngok ngek.
 
 
 
Hmm.. nampak gaye nk kene switch ke Celcom balik pasni. Klu travel ke tempat jauh skit je, ade je masalah line yg timbul, tp masih boleh bersabar lg. Tp kali ni mmg bengang betol di buatnya. dah berhari-hari aku tunggu line ok. Sampai skrg xde service lg. Incase emergency ke ape, xke naye.. huh...
 
 
BOIKOT.. BOIKOT... DIGI LINE HAMPEH !!!