Sabtu, 29 September 2012

Lepak @ Food-Court Precint 16 Putrajaya

 
Di Putrajaya banyak jugak tempat makan yg sedap, Last week Opah ajak melepak di Dataran Perdana. Hmm makanan boleh tahanla jugak, cume harga yg xbape nk ok.. ehehe agak siikiiitt cekik darah aku rase. Bihun Sup daging RM8 @ Dataran Perdana sebelah JPM tu. Terkezuutt I.. tp dah order kite bayar jela :).. Untuk yg suke melepak boleh-la dtg ke Dataran Perdana tu.. mcm best jugak lepaking mlm2 kt situ... Meriah.. :)
 
 
 
 
Semalam Opah ajak lepaking kt Food Court Precint 16. Nama kedai yg menjadi pilihan ialah stall Zailan Yaacob. Ramaila jugak org makan kt situ. Aku pun baru 1st time ke situ. Order Bihun sup, harga ..? Xtau coz Opah yg belanja huhuhu.. rasa..? Bolehlaa.. So..So.. coz aku X-suke mkn Bihun sup ayam.. mintak daging, tp daging xde katenye.. hmm ayam pun ayam laa... Food court tu area pool Precint 16, So kepada yg suke swimming mlm2 bolehla lepaking kt situ after swimming :) hehehe Aktiviti menambahkan lemak..
 
Bb Nuha macam biasa, bile duk tempat org ramai sibuk skali dia, sibuk tengok org kiri kanan. Hmm sibuk nk main2 skali agaknye. Aku dah boleh bayangkan klu dia da mule boleh berjalan nnt, addoiiii mmg sarat-la nk melayan kerenah dia.. adek2, setakat aktif tu boleh di terima lagi, tp klu asyik tunggang terbalik je itu yg xleh tahan tu.. risau hati ibu ni.. takut berlaku kecederaan dalaman kt adek tau. Doa ibu semoga adek membesar dgn sihat, di panjangkan umor & bahagia Dunia & Akhirat... Amen

Lebey kurang jam 10 aku bertolak balik ke Kajang, Bb Nuha da pengsan dlm kete Tok Ki lg da.. penat sgt agaknye.. InsyaAllah nnt klu ibu ade duit lebey, kite belanja Opah mkn2 plak yea. Thanks to Opah kerana selalu mengisi ruang2 kosong dlm kehidupan ini. Adek nnt da besar jgn sombong2 ngan Opah tau, Ingat sikit sape yg susah payah jage adek mase kecik ok... Hidup biar berbudi ye Syg.  Moga Allah memberkati Opah & Tok Ki slalu..  :)