Rabu, 21 Mac 2012

Kinrara Residence Mah Sing Group

Welcome HOME ... !!!Last week aku site visit project Mah Sing Group di Bandar Kinrara 6. Lokasinye berhampiran di Taman Damai Utama, Nun jauh kebelakang di atas bukit sana bersebelahan dgn Ayer Hitam Forest.. walaupun lokasi hartanah moden ni agak terpencil sedikit tp dekorasi yg cube diketengahkan oleh Mah Sing dlm hartanah berprofil tinggi ini begitu unik & berbaloi utk future investment, even utk tinggal sendiri pun sudah cukup terbaik utk individu yg berkemampuan & mementingkan kedamaian apabila pulang ke pangkuan keluarga selepas seharian penat bekerja.


Jalan masuk utama ke Tapak Projek


Rumah Contoh

Kajian ini dilakukan adalah bertujuan untuk melihat sejauh-mana potensi hartanah di Bandar Kinrara mampu utk terus melonjak kepada satu tahap yg lebih tinggi. melalui penilaian yg di buat, kebanyakan transaksi hartanah di Bandar Kinrara sekarang telah meningkat secara mendadak & secara tiba-tiba hartanah di kawasan ini menjadi tumpuan para pelabur & juga speculator hartanah, tidak kurang juga kepada para pembeli. Harga untuk seunit hartanah teres 2 tingkat di Kinrara Residence ini bermula $550k dan ke atas dgn keluasan lantai hanyalah 2488 sf to 3038 sf  dgn keluasan tanah 22 x 75. pegangan tanah adalah Leasehold iaitu 99 tahun pajakan...


Facilities yg di offer untuk projek perumahan Mewah ni seperti berikut :-

Gateless front porcesteless front porches
Gated & guarded community with 24 hours security
Private clubhouse
Swimming Room
Clubhouse Cafe
Multipurpose Hall
Linear Park
Children Playground


Dekorasi utk double strorey Semi-DLiving Hall

Dining Area & Dry Kitchen


BB nangis kenapa.. ? oOOoOoOo BB nk duk kt umah ni yea..
Olo2 syg Ibu ni.. :))  
Projek perumahan ni dijangka siap pada Oct 2012 meaning tat da xlama lg da.. hanya tinggal beberapa bulan shj lg.. waa mesti X-cited gile owner2 hartanah kt sini, memana yg plan nk flipping pun same le.. da x-sabar2 nk advertisekan unit memasing utk di jual..


Wet Kitchen


Deco Depan Pintu,,,

Master Bed yg simple & mendamaikan...


So Sweet....


Hiasan dinding yg ringkas.. cantik.. !!!Modern Bathroom.. I Like :))


Angle dr arah tangga..


Tiada ulasan:

Catat Ulasan