Selasa, 20 Mac 2012

House Of Lightings @ Puchong Kedai Lampu Murah

Kepada semua kengkawan yg nk masuk rumah baru or kepada yg nk buat renovation rumah, aku rekemen-kan kedai ni, mostly ramai pembeli serata Klang valley memilih kedai ni utk bershopping segala peralatan yg berkaitan
Lampu Perhiasan + Kipas + Water Heater + Down Light & etc


Hujung minggu baru ni kitorang saje je jalan2 cari pasal perabiskan segala sen yg ade, huhuhu.. so aku ajak my hubby g survey kedai2 lampu di Puchong. itu yg tersampai di kedai ni.. melalui pemerhatian aku mmg kedai ni murah. tp ade jugak yg mahal.. tp xbanyak, mahal sikittttt je.. ehehe.. still blh considerla utk bli. cume yg xbape best kedai ni xleh nk tawar menawar, Nett Price Maa... :))
 



Inilah wajah baru kedai lampu murah di Puchong yg aku maksudkan.
kedai ni sebelah aje dgn LDP. sesapa yg agak2 nk tersesat tu boleh direct call ke kedai lampu ni,.

No. Hp : 012-266 3790 / 03-5882 3790

Lagi satu, kedai ni tutup pada hari Isnin ye, harap maklum, weekend dia bukak... so boleh g serbu la hujung minggu ni.. :)) 


Inilah jalan yg nk menghala ke kedai.  


2 lot kedai yg sarat dgn pelbagai lampu perhiasan.. berpinar mate di buatnye..


Mmg boleh mamai kepala nk pilih lampu yg mane satu, so kepada kengkawan sile buat list siap2 sebelum dtg yea, ini adalah bertujuan utk memudahkan urusan pembelian barangan.

Hasil dr lawatan ke kedai lampu ni kitorang angkat 1 kipas syiling Alpha yg pakai remote control tu untuk menggantikan kipas syiling Elmark.


..... Selamat Ber-shopping Sakan yea ....