Jumaat, 23 Mac 2012

Kinrara Residence @ Deko


Hobi aku sejak dr kecik2 sampaila sekarang, amik gambar org or ape2 yg cantik, asalkan aku rase cantik di mate aku, habisla kodak jawabnye, huhuhu dulu2 mase zaman kecik kamera pakai kodak, ade satu hari tu my family & I buat lawatan ke Zoo Negara. Ummi kasi kamera kt aku suh amik gambar adik dan ahli keluarga, sedar xsedar habis satu kodak tu aku kerjekan amik gambar burung.. hahaha.. nakal toii.. angin satu badan arwah umi kt aku, xpasal2 kene cubit kt peha.. aucchh sakit-nyee.. lebam sudaah,. sob2..



Zaman pun dah berubah so skrg ni xpakai kodak2 lg daa.. sume da pakai digital punye, nk angkat bape ribu keping photo pun xdak hal-la rase xberkenan boleh delete .. huhuhu best2.. al- kisahnye aku nk cite pasal aku buat photo shoot kt dlm show house di merata tempat.. muke selamba badak je.. my hubby da buat muke toye dia, ala2 segan n control macho kt pelawat yg dtg show house tu.. aarrgghhh.. peduli ape aku, bukannye kacau org pun, lgpun xsalah nk amik gambar, ok ape secara xlangsung boleh mempromosikan hasil kerje ID diorang, x-payah susah nk upah marketing team, free je huhuhu.. disamping itu boleh juga dapat seciput idea utk deco mendeco ni..



Dry Kitchen @ Dining Hall


Dry Kitchen,, Hitam menawan.. :))


Wet Kitchen, adeeeh banyak betoii kitchen-nye, macam rajin je nk masak.. huhuhu..







Inilah rupenye rumah ni..
mmg mabeles da klu aku dapat sebijik ni.. sapela nk kasi adiah agaknye ye,
klu menang peraduan pun best gak ni.. hehehe


Cantiknye bilik utk adik.. nk buat 1 bilik yg cantik utk anak Ibu camni boleh x, ade sesapa nk tolong sponsor cepatehehehe..



Besar gedabak lampu dia, hmm tp cantik jugak .. ehehe


Living Hall..


Simple deco depan pintu utama.. bese2 jela ..


Ruang bilik..


Dining hall & dry kitchen / Bar dr atas tangga