Jumaat, 23 Mac 2012

Baby Nuha + Toys & Her Playground

Selama umur Nuha nk masuk 3 bulan ni macam2 brg mainan da Nuha ade, pelbagai koleksi mainan yg Ibu & Abi belikan utk anak perempuan sulung kesayangan Ibu & Abi ni.. ade jugak yg kawan2 serta  family Abi & Ibu hadiahkan utk adik, so koleksi mainan da melebihi keperluan utk adik bermain buat mase skrg ibu rase.. ape pun xpelaa.. nnt da besar xpyhla ibu nk belikan mainan lg da.. bace buku plak yea syg, nnt ibu belikan banyak- Baaaanyak buku untuk adik bace ok, kecik2 ni mainla dulu puas2, enjoy ur baby life my sweetheart.. muahahaha..


Harini Nuha tido sendiri, xperlu ibu dodoikan, sedar2 ibu tengok syg ibu da terlelap bersama Pooh.. bagus syg Ibu. camtu anak ibu xbanyak ragam.. muahahaha..


Sedapnye ibu tengok manje ibu tido ye.. geram je ibu rase nk cubit2 pipi dia..


Penat main2 sampai tertido..


Syg Ibu terkejut bile Pooh terjatuh kt tangan dia, terus terkejut manje ibu..
Isk  apela Pooh ni kacau adik nk tido..


Sambung tido balik...


Yg ni cradle adik ni ibu belikan kt JUSCO, asalnye xnk beli tp memandangkan adik slalu nk suh ibu goyang2 dia, so terpaksela ibu belikan yg ni instead of ibu belikan buai.. nnt klu adik da seronok duk dlm buai, payah plak ibu nk bawak g jejalan asyik nk tido pakai buai.. oh no..no..no.. syg.. ibu xlarat nk angkut buai adik.. so better ibu xpayah adik tido pakai buai, yg penting anak ibu dpt tido. ok syg ibu.. :)) 


Adik panggil yg ni Chipmunk, ehehe yg ni utk gantung kt dlm kete or kt stroller.. comelkan ..?? Ibu beli ni kt SOGO KL..


hah yg comel ni Abi belikan utk adik, sepasang utk pakai kt tangan ..


Yg ni plak utk pakai kt kaki, nnt bile adik gerak2kan kaki aderla bunyi manik ke ape entah kt dlm tu, hmm biase2 je bende ni, xdela best sngt pun cume color dia sgt menarik, Ibu rs adik mesti tertarik, menarik adik mmg the Boom.. hehehe..


Sepasang sarung mainan utk adik dr Abi tersayang..



Ini dia hadiah special Ibu utk adik bulan ni, sempena adik da nk masuk 3 bulan, so ibu hadiahkan set music utk manje ibu yg membesar bagai juara ni..

Teman tido adik yg terbaik tp x slalu cume kadang2 aje ehehe..


Piano pun blh main, ketuk2 kt bawah tu pun blh, memanala yg adik suke.. benda sesuai sampai adik umor 2 tahun katenye. ape2la labu..


step dr baby sampai umo 2 tahun..

Ini abi belikan lg utk adik.. siap blh creet-creet lg.. :))



Winnie The Pooh Ibu belikan kt JJ IOI Mall.. :))

alamak da mengantuk mate la plak, esok ade aktivity penting ni, nk ke shah alam.. lg pun esok pagi ciko sampai sini sekeluarga, Ayah cik A n his family nk dtg tengok adik lg, so esok adik ade kawanlaa.. mek yana yg kenit nk dtg.. ehehe.. so ibu smbung update esok or luse plak, banyak lg ni.. xlarat da nk sambung, abi pun esok da nk balik Penang.. sob2 sedey-nye.. tinggalla adik ngan Ibu je nnt.. next weekend plak abi dtg .. sian abi kene ulang alik tiap2 minggu.. hmm.. :(