Jumaat, 22 November 2013

Bercuti Ke Krabi :: Sukan Paragliding Di Aonang Beach

 Kisah kami pada suatu petang di Aonang Beach Krabi... after balik dari menempuh perjalanan yang sejauh 120km (return) dari Aonang ke Hot Spring maka petang-nya kami bersantai di Tepi pantai Aonang yg Indah...
 
 


Bermacam-macam aktiviti yang boleh dilakukan ataupun di saksikan di sepanjang pantai Aonang, Selalunya pada waktu petang kitorang tiga beranak akan melepak di tepi pantai. Tengok omputih duk baring2, tengok org bina istana pasir, ada org duduk termenung sambil hisap cerut, ada duk merendek & macam2 lagik. Yang pastinya melepak di tepi pantai pada waktu petang adalah hobi yang paling aku suka sejak dari kanak-kanak lagi. Itu pasal rumah aku kt kampong tu dekat dengan pantai .. hehehe...
 
 
 

 












 



 
 
Ok Jom balik, dah habis aktiviti melepak di Pantai Aonang pada petang ni, mlm ni pun xde aktiviti sangat kot, coz penat menerjah pulau2 semalam, esok plak nk ke Phi-Phi Island, aktiviti malam ni nampaknya adalah Makan !!!! yummy best-nya dapat makan lagik, okla nnt aku upload gambar makan & story-mory tempat makan yea.. stay tune..  Zaaassss ...