Rabu, 12 Oktober 2011

Falling In Love

Best gak dengar lagu siti ni, hmm walaupun ade je org nk kutuk mcm2, tp aku ok je, asal music ok n xde unsur lucah kire oklaa boleh diterima, lg pun aku ni bukannye jenis suke dengar lagu sngt, bile time drive kete dengar radio dengar laa, klu nk kate sampai beli CD lagu artis sampai berlambak itu xdelaa.. klu lg2 nasyid tu aderla sekeping dua.. itupun cetak rampok je.. kuikuikui..

Oleh kerana aku rase lgu ni cam best n lirik dia pun menarik.. so aku nk dedicate la lagu ni kt my lovely yg tgh buat ape entah tu, semoga sihat2 n cukup makan yea, jgn diet2 sgt nnt kurus dah xcomey, xleh nk cubit pipi hehehe .. Sambil siapkan slide utk presentation tu, Jom layan lagu siti.. :)) 

 

...... Muahahaha Gudnite @)-bg--- ....