Rabu, 26 Oktober 2016

Review : Monopod & Mini Tripod Yunteng



Kepada kawan-kawan yang masih mencari-cari Monopod & Mini Tripod yang bagus untuk kegunaan jalan2 or just for fun mungkin boleh consider this brand. Harga pun quite reasonable, is about 79 MYR only. Aku beli through LAZADA. Dari segi quality plastik adalah sangat baik. Memang boleh pakaila. Very solid & stable once kita installed phone or camera untuk self photo. 



Delivery pun sangat cepat. Dalam tempoh 2 hari saja barang  sudah sampai. Terbaik  !!




This is China brand. Tapi kualiti not bad, daripada nak beli tripod yang beratus2 tu better beli yang ni je. Function pun sama saja, yang penting screw dia fix & tidak longgar kemudian boleh stand dengan baik. Cukup 3 perkara tu dah consider sangat berbaloi2. RM79 tu untuk 2 item.



Ok nampak tak tahap kestabilan dia tu, memang confirm tak gegar laa photo korang tu. Kecuali jika terdapat Tsunami or angin puting beliung. Yang tu aku tak jamin laa.. huhuhu.. Ok laa setakat ni sahaja review untuk this 2 item. 



Tunggu apa lagi...



Sila order sekarang ya...



Ok Babaiiii.... :))