Ahad, 14 Oktober 2012

Baby Nuha Sudah 9 Bulan

 
RM5 je Pok A kasi kt adek, kedekut toii Pok A, Gaji masyuk belas2 K, kasi RM5 je kt adek yea...  :))
 
 
Adek dgn ayoh long & Pok A, Ske latu ramai org duk lyn dia...
 
Happy Best-Day for 9 month syg ibu, Cup..Cup..Cup.. Ibu Sygggg tecit ibu ni tau. Membesar dgn baik & sihat ye syg. Pada umor 9 bulan ni adek da pandai menzahirkan perasaan. Da pandai ketawa bile menonton TV sendirian, da pandai merajuk klu ibu xlayan, dah pandai nk ikut org g jalan, klu org bye2 dia pun bye2 skali, pastu nangis bile kene tinggal hehehe adek2... paling ibu suke adek dah pandai temankan ibu buat kerje & bergurau senda. Adek dah leh jadi best-frenz ibu yea... :))
 
 
 
Bukan main semangat dia dengar lagu "Terima kasih ku-ucap kpdMu, atas nikmat...." klu dengar lagu tu, terus terpacak depan TV... amboii2 dah pandai menghayati lagu plak dia..
 
nampak gaye hujung bulan ni or awal bulan depan adek mesti dah leh jalan, coz adek dah boleh berdiri sendiri tanpa berpaut kt memana, cume xpandai nk amik step melangkah je lg. klu berpegang pada kerusi tu mmg dah pandai melangkah, cume bile berdiri tanpa bantuan adek takut nk move agaknye, takut jatuhla tu.. eheehehe.. Good girl, nk buat ape2 kene hati2 ok, nnt klu jatuh diri sendiri jugak yg sakit... :)
 
 
 
Menggigil sejuk latu, itu yg selimut sampai kepala.. ehehehe.. adek2..
 
 
Ok jom kite siap2 tido, esok ibu nk pegi work, xleh bangun lewat ok. Gudnite .. Assalamualaikum :)