Selasa, 27 November 2012

Hujung Bulan Yang D'Nanti

Setiap hujung bulan perkara yang paling di nanti2 ialah "Time Gaji" huhuhu... time nk dapat gaji bukan main suke, time suh g opis lg 15 minit nk dekat kul 10 baru sampai opis yea. Ehehe... Ampun Boss. Aku ni bukan sengaja nk melambatkan diri, maklum sajelah kekadang jalan jam tanpa di sangka2, ade je kete nk X-cident, nk terlanggar-la itula inilaa.. x-apsal2 berbaris panjang. Aduiii...
 
So Dipendekkan cerita harini gaji dan masyuukk... ehehe.. jom kite window shopping plak. Nak beli ape yea. Macam xde plan nk beli ape2 pun sebenarnya. Saje je cari akal nk keringkan poket. ehehe.. okla, nk buat kerje sat, jap g nk ke Shah Alam plak, nk buat market research utk tanah di sana.