Jumaat, 2 November 2012

Pasar Malam di Putrajaya Precint 2

 

Pastikan anda tidak terlepas peluang untuk terjah "Night Market" Putrajaya Precint 2 yang terletak bersebelahan parking Menara Usahawan. Pasar malam kt sini boleh dikatakan besar & sangat mewah dengan pelbagai jenis kuih & makanan. Operasi pasar malam bermula dr jam 4 ptg - 9.30 mlm setiap hari Jumaat & Selasa.
 
 
 
Makanan yg sering menjadi pilihan adalah seperti Yong Taufu, Char Kuey Teow, Kuih Krim Puff, Mee Goreng Tsunami. Laksa Penang & sebagainya. Selalu aku mmg beli yg tu jela. Camne nk tau gerai yg sedap ? ok di sini aku tolong korang describe-kan lokasi dia.
 
 
 
Mee Goreng Tsunami & Char Kuey Teow terletak di hujung skali betul2 sebelah parking, kt situ dia attach skali dgn gerai bihun sup. itu pun sedap jugak, bolehlaa... Kedai Yong taufu tu berada dlm barisan ke-2 dr Bangunan Jabatan. Yang pasti bukan yg pakai lori tu yea. yang pakai lori tu hampess je rase, dahla mahal pastu xsedap plak... uh mmg xkan singgah lg.. ehehe..
 
 
macam2 ad kt sini, cuma harga untuk barang basah agak mahal skitlaa. Coz aku comparekan dgn harga ikan di Pasar Borong Sri Kembangan & juga Econsave. ehehe..
 
 
 
ok itu shj perkongsian maklumat mengenai pasar malam di Putrajaya,
Jom Terjah nnt yea :)